Uitvaartverzorging Schijndel

Persoonlijke uitvaart door Uitvaartverzorging Schijndel

Bij Uitvaartverzorging Schijndel kunt u terecht voor een persoonlijke uitvaart, waarbij al uw wensen worden opgenomen. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met een verlies van een dierbare. Het is onoverkomelijk, maar juist op een mooie manier afscheid nemen geeft dan wat troost. Als professionele en zeer betrokken uitvaartverzorger verzorgen wij graag een memorabel afscheid voor u. Zo heeft u altijd een mooie herinnering om op terug te kijken van een waardig afscheid, die de overledene eer toekwam. Ook bieden wij praktische nazorg aan na de uitvaart, de periode waarin het rouwproces zich ten volle aandient en er juist nog zoveel geregeld moet worden. U kunt altijd terecht bij Uitvaartverzorging Schijndel voor een vrijblijvend gesprek.

=

Uitvaartverzorging Schijndel bespreekt de kosten van een uitvaart

Uitvaartverzorging Schijndel bespreekt graag geheel vrijblijvend met u wat een uitvaart kost, samenhangend met uw wensen. Vaak dient de vraag zich aan bij overlijden en krijgen nabestaanden te maken met onaangename verrassingen. De uitvaartverzekering blijkt niet alle gewenste kosten te dekken of erger: een overledene blijkt helemaal niet verzekerd. In dat laatste geval is er niet direct nood aan de man. Uitvaartverzorging Schijndel regelt namelijk ook goedkopere uitvaarten. Verzekeren is overigens niet altijd nodig. Bent u vermogend, dan kunt u ervoor kiezen om de uitvaart hieruit te betalen. Heel wat zaken zijn bepalend voor de kosten van een uitvaart. Check sowieso eens uw verzekeringspolis en komt u er niet uit? Dan bespreekt Uitvaartverzorging Schijndel graag vrijblijvend met u de kosten van een uitvaart.

=

Nazorg door Uitvaartverzorging Schijndel

Uitvaartverzorging Schijndel biedt ook praktische nazorg aan. In de tijd na de uitvaart moet er vaak nog van alles geregeld worden, juist nu het verdriet steeds voelbaarder wordt. Het wordt stiller om u heen, terwijl het rouwproces zich ten volle aandient. Ondersteuning bij praktische zaken kunt u daarom goed gebruiken. Wij willen u laten zien dat ons werk niet stopt bij de uitvaart, maar wij ook daarna nog voor u klaarstaan. Daarom nemen wij een paar weken na de uitvaart weer contact met u op om te kijken of u onze praktische hulp kunt gebruiken. Indien gewenst maken we een afspraak. Uiteraard mag u ook eerder een beroep doen op Uitvaartverzorging Schijndel voor deze nazorg.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Schijndel, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

073-5943766

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.