Uitvaartverzorging Den Dungen

Uitvaartverzorging Den Dungen verzorgt uw persoonlijke uitvaart

Uitvaartverzorging Den Dungen verzorgt voor u een persoonlijke uitvaart. Afscheid nemen valt altijd zwaar, daarom willen wij graag uw pijn wat verzachten door u een mooie herinnering mee te geven in deze verdrietige tijd. Daarbij bieden wij ook praktische nazorg aan en speciale aandacht voor kinderen. U bijstaan in deze zware tijd doen we met grote betrokkenheid, waarbij wij er voor zorgdragen dat uw persoonlijke wensen worden verwerkt tijdens de uitvaart. Ook voor een budget uitvaart kunt u bij ons terecht. Soms is de overledene niet verzekerd of slechts beperkt. In dat geval kunt u bijvoorbeeld thuis iets doen voor de overledene. Informeer gerust bij Uitvaartverzorging Den Dungen voor de mogelijkheden.

Uitvaartverzorging Den Dungen
=

Wat kost een uitvaart? Uitvaartverzorging Den Dungen legt uit

Uitvaartverzorging Den Dungen krijgt vaker de vraag: wat kost een uitvaart? Dat hangt natuurlijk van meerdere zaken af. Sowieso raden wij aan uw wensen en verzekeringspolis naast elkaar te leggen. Bent u niet verzekerd? Wanneer u vermogend bent is een uitvaartverzekering niet altijd nodig. Mensen die wel een uitvaartverzekering hebben verkijken zich er vaak op wat een uitvaart kost. Vaak blijkt dat de polis lang niet alle kosten dekt. Er zijn veel zaken bepalend voor de kosten van een uitvaart, ten eerste is belangrijk of u kiest voor een crematie of begrafenis. Ook de plaats van de opbaring speelt een rol, evenals de plaats van het rouwbezoek en de uitvaartplechtigheid. U bent altijd welkom bij Uitvaartverzorging Den Dungen voor een vrijblijvend gesprek over de kosten van een uitvaart.

=

Nazorg door Uitvaartverzorging Den Dungen

Uitvaartverzorging Den Dungen staat u ook bij in de tijd na de uitvaart. Juist dan wordt het gemis voelbaarder. In de tijd naar de uitvaart toe wordt u vaak geleefd. Treedt daarna de rust in en wordt het stiller om u heen, dan voelt u de leegte pas goed. Ofwel, het rouwproces begint. Maar ook dan moet er nog van alles geregeld worden, een afhandelingstijd van een jaar is niet vreemd. Uitvaartverzorging Den Dungen stopt daarom niet na de uitvaart, maar biedt u ook daarna professionele hulp voor allerlei praktische zaken. Een aantal weken na de uitvaart nemen wij weer contact met u op om een afspraak te maken, indien u dat wenst. Natuurlijk mag u ook eerder een beroep doen op Uitvaartverzorging Den Dungen voor nazorg.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Schijndel, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

073-5943766

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.