Uitvaartverzorging Den Bosch

Uitvaartverzorging op maat Den Bosch

Uitvaartverzorging Den Bosch biedt uitvaartverzorging op maat aan. Wij ontzorgen u daar waar wij nodig zijn. Afscheid nemen van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis, waarin u juist zoveel moet regelen. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk, maar betrekken u ook nauw bij het hele gebeuren. Zo verloopt de dag van de uitvaart echt naar wens van de overledene en nabestaanden. Een persoonlijke uitvaart geeft nabestaanden troost in het rouwproces dat volgt na de uitvaart. Zo zijn er naast verdriet ook mooie herinneringen aan het leven en de persoonlijkheid van de overledene. Op die manier dragen wij graag ons steentje bij aan het verzachten van uw rouwproces. U bent altijd welkom om de mogelijkheden omtrent een uitvaart vrijblijvend te bespreken met Uitvaartverzorging Den Bosch.

Uitvaartverzorging Den Bosch
=

Kiezen voor Uitvaartverzorging Den Bosch

Uitvaartverzorging Den Bosch wijst u er graag op dat u vrij bent om te kiezen voor uw eigen uitvaartverzorger, ongeacht uw uitvaartverzekering. Dit is niet altijd bekend bij iedereen. Juist die klik om tot een persoonlijke uitvaart te komen is zo belangrijk. U bent daarom altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken met ons. Dat kan ook voor overlijden, bijvoorbeeld bij een terminale ziekte. Voelt u een klik met ons? Dan gaan we graag de samenwerking aan. Na het overlijden neemt u als nabestaande dan contact op met ons. Wij bellen vervolgens uw uitvaartverzekering op om door te geven dat wij uw uitvaart verzorgen. Daarna werkt Uitvaartverzorging Den Bosch samen met u toe naar een uitvaart op maat.

=

Uitvaart bespreken bij leven met Uitvaartverzorging Den Bosch

Bij Uitvaartverzorging Den Bosch kunt u ook altijd terecht om uw uitvaart bij leven te bespreken, zowel door nabestaanden als de persoon in kwestie zelf. Mensen lijden bijvoorbeeld aan een terminale ziekte of willen gewoon al het een ander vastleggen. Oude van dagen of mensen die onverhoopt vaker afscheid hebben moeten nemen zien bijvoorbeeld dat het ook anders kan, of juist hoe zij het niet willen. U mag altijd vrijblijvend met ons uw ideeën bespreken, ook als deze nog abstract zijn. Vooral als een overlijden binnen afzienbare tijd plaatsvindt is het een geruststellend idee dat alles geregeld is. Uitvaartverzorging Den Bosch verzorgt graag uw persoonlijke uitvaart.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Schijndel, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

073-5943766

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.