Uitvaartverzorging Boxtel

Uitvaartverzorging Boxtel verzorgt uw uitvaart op maat

Uitvaartverzorging Boxtel biedt nabestaanden de mogelijkheid tot een memorabele uitvaart op maat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de nabestaanden en de overledene. In de zware periode die aanbreekt bij het verlies van een dierbare staan wij u graag bij. In de tijd naar de uitvaart toe nemen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen, terwijl wij u tegelijkertijd nauw betrekken bij de uitvaart. Zo weet u zeker dat u alles heeft gedaan wat u zelf wilde doen tijdens de uitvaart. Ondanks uw verdriet kunt u toch terugkijken op een mooie uitvaart. Daarmee willen wij u wat troost bieden in moeilijke tijden. Een uitvaart bespreken bij leven kan immers ook. Uitvaartverzorging Boxtel bespreekt in alle gevallen vrijblijvend met u de mogelijkheden van een uitvaart op maat.

Uitvaartverzorging Boxtel
=

Bij Uitvaartverzorging Boxtel is niets vreemd

Uitvaartverzorging Boxtel geeft een uitvaart op maat vorm naar de persoonlijkheid van de overledene. Met grote betrokkenheid en professionaliteit komen wij hiertoe samen met u, in deze heftige periode na overlijden waarin weinig tijd is. Als uitvaartverzorgers zetten wij onze ervaring, professionaliteit en betrokkenheid in om samen met u naar de uitvaart toe te werken. Hierbij betrekken wij u zoveel mogelijk bij het gehele gebeuren. Vaak kunt u meer dan u zelf denkt en mocht het toch niet gaan op het moment zelf, dan nemen wij het weer van u over. Favoriete muziek, een unieke hobby of andere bijzondere persoonlijke eigenschappen vertalen we naar een mooie uitvaart. Iedere religie, levensbeschouwing of levensstijl is welkom. Vrijblijvend kennismaken met Uitvaartverzorging Boxtel is altijd mogelijk.

=

Werkwijze Uitvaartverzorging Boxtel

Uitvaartverzorging Boxtel is graag een lichtpuntje in het grote verdriet. Wanneer iemand overlijdt gaat de hectiek beginnen. In korte tijd moet er van alles geregeld worden. Hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Wanneer iemand overlijdt moet de dood altijd door een erkend arts worden vastgesteld in Nederland. Overlijdt iemand thuis, dan dient u in dat geval de huisarts te waarschuwen. Nadat u contact heeft opgenomen met ons komen wij bij u thuis voor ondersteuning en om de uitvaart te bespreken. Zo komen we tot de juiste keuzes, zodat u op een waardige manier afscheid kunt nemen. Wij adviseren u over alle mogelijkheden bij een uitvaart en geven u alle ruimte voor uw eigen wensen. Bij Uitvaartverzorging Boxtel is geen enkele wens vreemd.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Schijndel, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

073-5943766

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.