Uitvaart op maat

Persoonlijke uitvaart op maat

Wij vinden het zeer belangrijk om een uitvaart echt persoonlijk te maken. Terugkijken op een mooi afscheid geeft net wat extra verzachting in moeilijke tijden. Koenen-Oel Uitvaartverzorging verzorgt een persoonlijke uitvaart waarin wij al uw wensen opnemen. Geen wens is vreemd en wij betrekken u altijd overal nauw bij, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Wij stimuleren u altijd om ook zelf taken te verrichten, omdat het helpt bij het rouwproces. Uiteraard bepaalt u te allen tijde zelf wat u doet en mocht het op het moment zelf teveel worden, dan nemen wij het alsnog van u over. Het sluiten van de kist, het verzorgen van de overledene en spreken tijdens de diensten zijn enkele voorbeelden.

Uitvaart op maat

Accessoires ter herinnering

Bij een overlijden putten nabestaanden vaak steun uit een symbolische herinnering aan de overledene. Hierin staan wij u graag bij met advies om een symbolische en tastbare herinnering te ontwerpen en tevens te realiseren. Mooie voorbeelden zijn een goldfingerprint, gedenksieraad of glasobjecten. Met een sieraad heeft u een uniek sieraad waarmee u een deel van de overledene altijd bij u draagt. Of wellicht past een kunstobject van glas beter bij u om de herinnering aan uw dierbaren levend te houden. Er is heel veel mogelijk en er bestaat voor ieder wat wils.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

Adres

Litserstraat 40, 5275 BV Den Dungen

Contact

T: 073-5943766
E: [email protected]

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.