Over

“Wij dragen zorg voor een mooi afscheid, in de hoop uw verlies wat te verzachten.”

Over Koenen-Oel Uitvaartverzorging

Met Koenen-Oel Uitvaartverzorging zorgen wij, Johan Koenen-Oel en Karl-Heinz Oel-Koenen, middels een zeer persoonlijke benadering, grote betrokkenheid en sterk inlevingsvermogen voor een persoonlijk afscheid. In deze moeilijke tijd zullen wij er alles aan doen om te zorgen voor vertroosting, verlichting en een waardig afscheid. Ook bieden wij nazorg aan en extra aandacht voor kinderen. Wij zijn ondernemers met hart voor mensen en tijd voor nabestaanden, waarbij deskundigheid en professionaliteit gewaarborgd zijn. Veiligheid staat daarbij voorop met op onze eigen locaties kleine diensten van 80 tot 100 personen. Ook mensen zonder uitvaartverzekering of met een klein budget kunnen bij ons terecht.

Altijd persoonlijk bereikbaar

Als wij worden geroepen dan zijn wij binnen 30 tot 60 minuten op het adres van overlijden, afhankelijk van regio en afstand, ook ’s nachts en op zon- en feestdagen. Tevens hanteren wij geen weekendtoeslag. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, niet via een callcenter, maar persoonlijk contact. Reeds jarenlang zijn wij een vertrouwd gezicht in de omgeving door onze betrokkenheid, kwaliteit en perfectie. Wij werken altijd samen met gediplomeerde medewerkers en zijn aangesloten bij Rose Uitvaart en Requiem Coöperatie, een landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartbedrijven. Deze bedrijven kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, een transparante werkwijze en maximale keuzevrijheid.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Schijndel, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

073-5943766

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.