Over

“Wij dragen zorg voor een mooi afscheid, in de hoop uw verlies wat te verzachten.”

Over Koenen-Oel Uitvaartverzorging

Met Koenen-Oel Uitvaartverzorging zorgen wij, Johan Koenen-Oel, Karl-Heinz Oel-Koenen en Rita van de Leemput-van Nistelrooij, middels een zeer persoonlijke benadering, grote betrokkenheid en sterk inlevingsvermogen voor een persoonlijk afscheid. In deze moeilijke tijd zullen wij er alles aan doen om te zorgen voor vertroosting, verlichting en een waardig afscheid. Ook bieden wij nazorg aan en extra aandacht voor kinderen. Wij zijn ondernemers met hart voor mensen en tijd voor nabestaanden, waarbij deskundigheid en professionaliteit gewaarborgd zijn. Veiligheid staat daarbij voorop met op onze eigen locaties kleine diensten van 80 tot 100 personen. Ook mensen zonder uitvaartverzekering of met een klein budget kunnen bij ons terecht.

Koenen-Oel uitvaartverzorging

Wie zijn wij?

Karl-Heinz Oel-Koenen

Johan Koenen-Oel

Rita van de Leemput-van Nistelrooij

Altijd persoonlijk bereikbaar

Als wij worden geroepen dan zijn wij vaak binnen een uur op het adres van overlijden, afhankelijk van regio en afstand, ook ’s nachts en op zon- en feestdagen. Tevens hanteren wij geen weekendtoeslag. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, niet via een callcenter, maar persoonlijk contact. Reeds jarenlang zijn wij een vertrouwd gezicht in de omgeving door onze betrokkenheid, kwaliteit en perfectie. Wij werken altijd samen met gediplomeerde medewerkers en zijn aangesloten bij Rose Uitvaart, een landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartbedrijven. Deze bedrijven kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, een transparante werkwijze en maximale keuzevrijheid, tevens zijn wij aangesloten bij BGNU.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

Adres

Litserstraat 40, 5275 BV Den Dungen

Contact

T: 073-5943766
E: [email protected]

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.