Onze locaties

Onze uitvaartlocaties

Koenen-Oel Uitvaartverzorging beschikt over twee eigen locaties: het Uitvaartcentrum Den Dungen en het Afscheidshuis Schijndel.
Daarnaast maken wij gebruik van Ceremoniehuis Boxtel.

Uitvaartcentrum Den Dungen

Het Uitvaartcentrum in Den Dungen beschikt over alle mogelijkheden voor uw uitvaart. Een mooie ontvangstruimte, een grote ruimte voor de dienst zelf en een prachtige tuin waar u voor de uitvaart met uw familie, vrienden en kennissen kunt samenkomen. Onze locatie beschikt tevens over een aantal parkeerplaatsen voor de directe familie.

Ceremoniehuis Boxtel

Met dank aan Bram Reijnders mogen wij gebruik maken van het Ceremoniehuis in Boxtel. In dit huis is het onder andere mogelijk om, in een sfeervolle ambiance met open haard, een ceremoniële dienst te houden. Daarnaast beschikt het Ceremoniehuis over een 24-uurs kamer en is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. www.ceremoniehuis.nl

Wilt u meer informatie over onze uitvaartlocaties?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Schijndel, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

073-5943766

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.