Na de uitvaart

Hoe verder na de uitvaart?

De tijd rondom de uitvaart is meestal een heftige periode waarin je wordt geleefd. Wanneer de rust intreedt na de uitvaart wordt het verlies pas echt duidelijk en het gemis voelbaar: het rouwproces begint. Maar juist nu moet er nog van alles geregeld worden. Soms is er behoefte aan professionele hulp. Ook hierbij biedt Koenen-Oel Uitvaartverzorging u ondersteuning. Een aantal weken na de uitvaart nemen wij wederom contact met u op en maken desgewenst een afspraak voor een gesprek. Hierin komen allerhande zaken aan de orde, waarbij we u kunnen helpen of doorverwijzen. Uiteraard mag u ook eerder een beroep op ons doen.

Na de uitvaart. Koenen-Oel

Praktische hulp voor en na een overlijden

Vanaf het moment van overlijden, en soms ook daarvoor al, hebben nabestaanden veel vragen over praktische zaken en kwesties die zij moeten regelen. En ook na de uitvaart houdt het niet op. Een totale afwikkeltijd van een jaar voor het ‘papieren gedeelte’ is niet uitzonderlijk. Juist omdat een sterfgeval in de directe nabijheid gelukkig weinig voor komt, hebben mensen geringe kennis over dergelijke praktische zaken. In deze zware tijd staan wij u graag bij. Zo kunnen wij voor u de verzekering benaderen en de papieren in orde maken, zodat de verzekering kan overgaan tot uitbetaling aan de nabestaande.

Na de uitvaart. Koenen-Oel

Stichting TochVerder

Van de landelijke stichting TochVerder heeft Koenen-Oel Uitvaartverzorging het certificaat ‘STEUNPILAAR’ ontvangen. Deze stichting biedt gratis de helpende hand bij allerlei praktische en administratieve zaken, omdat nabestaanden andere dingen aan hun hoofd hebben. Denk aan het regelen van pensioen, geblokkeerde bankrekeningen en wijzigingen bij de zorgverzekeraar. Dankzij stichting TochVerder kunt u zelf een werkboek maken dat direct een helder overzicht geeft van de situatie en de nog te regelen kwesties. Gebruikers uit onze regio hoeven niets te betalen, omdat we hiermee willen aantonen dat onze servicebereidheid verder gaat dan alleen het regelen van de uitvaart.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke uitvaartverzorging?

Neem gerust contact op met Koenen-Oel Uitvaartverzorging. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Den Bosch, Gestel, Boxtel en Den Dungen.

=

Koenen-Oel Uitvaartverzorging

KvK: 17118488

Adres

Litserstraat 40, 5275 BV Den Dungen

Contact

T: 073-5943766
E: [email protected]

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.